Karlstad

Utställningsrummet i våra lokaler i Karlstad. Välkommen in för att känna på produkterna!

Om Mobinet Communication AB
Historik

Mobinet Communication AB grundades i Karlstad 2002 med primärt fokus på distribution och försäljning av amatörradioutrustning, och fick redan från start förmånen att bli skandinavisk generalagent för den japanska kommunikationsradiotillverkaren Yaesu. Detta var möjligt tack vare långa och goda relationer inom radiobranschen som etablerats långt tidigare av en av grundarna, Hans Nordwall. Mobinet har sedan start, med lång och målmedveten marknadsföring inom amatörradio, tagit varumärket Yaesu till en frontposition i Sverige. Vi vågar påstå att det numera inte finns någon svensk radioamatör som inte känner till Mobinet och Yaesu.

Idag
Mobinet Communication AB är idag en svensk distributör av utrustning inom kommunikation, främst tvåvägsradio men även vissa telekomprodukter. Företaget har numera breddat sortimentet till att innefatta bl.a. jaktradio, flygradio och telefonirepeatrar, förutom amatörradio och marinradio. Vi fortsätter att jobba hårt för att sprida Yaesus fina produkter, samtidigt som vi har tagit in en mängd nya spännande produkter i vårt sortiment.

Mobinet Communication AB är auktoriserad distributör av samtliga produkter inom varumärkena Yaesu och Standard Horizon, och har distributionsrätt inom hela EU och Norge. Företagets roll är att löpande förse återförsäljare med information och produkter, men vi tillhandahåller även andra tjänster, som utbildning och konsultation.

Framåt

Mobinet Communication AB blickar ständigt framåt, och vårt mål är att inom kort distribuera våra produkter inte bara inom Skandinavien, utan inom hela EU och Norge. Detta tror vi oss kunna klara med bra produkter, bra partners inom logistik, lojala återförsäljare och målmedvetet arbete. Kanske du vill jobba med oss?

 

Leon Pavlov
VD, Mobinet Communication AB