Yaesu, som står bakom varumärket Standard Horizon, tillhör en av de största aktörer inom tvåvägsradio i världen, och tillverkade tidigare även kommersiell landmobil radio under varumärket Vertex Standard Denna produktgrupp såldes av till Motorola för några år sedan, där den lever kvar som ett starkt alternativ till Motorolas egna produkter. Yaesu har emellertid fortfarande några produkter kvar för LMR-bruk.

LMR & marinradio
HX370E

En kombinerad marinradio och LMR-radio. Givetvis är den helt vattentät, och lever väl upp till de hårda villkor som ställs på radio för marint bruk. Radion är programmerbar med 40 kanaler, 134-174 MHz och har CTCSS/DCS.

Denna apparat finns även i en variant som är IS-klassad, vilket innebär att den lever upp till strängare krav, och får användas i viss farliga miljöer. Läs om IS-radio

HX400E

Också en kombinerad marinradio och LMR-radio, som även denna givetvis är helt vattentät och lever upp till de hårda villkor som ställs på radio för marint bruk. HX400E har något bättre egenskaper än HX370E, bl.a. ett starkare batteri. Radion är programmerbar med 40 kanaler, 134-174 MHz och har CTCSS/DCS.

.

Produktkatalog
Standard Horizon 2013, engelska

Ladda hem senaste produktkatalogen med specifikationer, tillbehör och detaljer för alla produkter. Engelska. Ladda hem