Våra produkter


Marinradio

Vi representerar Standard Horizon som tillverkas av japanska Yaesu, och har distributionsrätt inom hela EU och Norge för hela deras sortiment. Standard Horizon har ett brett sortiment av handapparater, fasta stationer och plottrar för marint bruk, och är internationellt bland de största tillverkarna av denna typ av utrustning. De håller mycket hög kvalitet men samtidigt ett överkomligt pris.
Läs merAmatörradio

Yaesu är ett japanskt märke som tillhör de absolut största i världen inom amatörradio och generell tvåvägsradio. Vi har distributionsrätt inom hela EU och Norge för hela deras sortiment. Yaesus sortiment av amatörradio är gediget, och innefattar i princip alla typer av traditionell amatörradio man kan tänka sig. Med allt från små handapparater för 2-metersbandet till stora all-mode kortvågsstationer på flera hundra watt täcker de in vi flesta behov inom amatörradio.
Läs merTelefonirepeatrar

Våra huvudprodukter tillverkas av Commscope och går under varumärket Andrew. Ett i branschen välkänt varumärke med pålitliga produkter inom bl.a. telefonirepeatrar. Commscopes repeatrar täcker allt från mindre kontorsutrymmen och garage till köpcenter och gigantiska arenor. Vi har kunskapen och hjälper er gärna oavsett hur stora behov era kunder har.
Läs merFlygradio

Även våra flygradio tillverkas av Yaesu i Japan. Yaesu har tagit fram en helt ny serie kommersiella handapparater för flyg. De är för närvarande enbart godkända av amerikanska FCC, och alltså ännu inte CE-märkta. Notera att dessa apparater är för kommersiell bruk på 118 MHz AM band. Om du söker radio för skärmflyg så har vi andra modeller för det också. Kontakta oss för information!
Läs mer

Kommersiell båtradio

Vi har även MED-certifierad radio, för bruk inom kommersiell båttrafik och som passar som radio i livräddningsbåtar. Kontakta oss för mer information.
Läs merLandmobil radio

Några av våra marina produkter är även certifierade för LMR-bruk, och kan programmeras med valfria kanaler inom 134-174 MHz.
Läs merIS-klassad radio

Även kallad explosionssäker radio, är ett krav inom flera områden och innebär att radion är garanterad att kunna användas på platser där brandrisk och explosionsrisk är högre. Vår IS-klassade radio uppfyller därmed strängare krav för den här typen av utrustning.
Läs merJaktradio

Vår egentillverkade och kritikerrosade jaktradio går under namnet W-COM WH3. För närvarande en storsäljare både i Sverige och Norge, och älskad av alla som använt den. Prova den du också!
Läs mer