Riktiga lösningar

Vi levererar enbart fungerande produkter, installerade av proffs.

Telefonirepeatrar & tetra-repeatrar
Problemet

Mobiltelefonen har blivit ett kritiskt affärsverktyg i dagens samhälle. Vi förväntar oss att den ska fungera - alltid och överallt. När den inte fungerar ställs du ofta inför några val. Antingen kan du försöka få operatören att förbättra täckningen, vilket ärligt talat ofta är i princip omöjligt. Eller så kan du byta operatör till någon som har bättre täckning just där du behöver det, vilket inte heller alltid är trivialt. Återstår då att försöka förbättra täckningen själv. Detta är en lösning som fler och fler väljer idag, och det är här våra produkter kommer in.

Lösningen

Med våra produkter kan du få mobiltäckning på hur små eller stora ytor du önskar, med en eller flera operatörer, och med GSM, UMTS eller LTE. Eller varför inte alltihop? Vi levererar enbart lösningar som kan godtas av operatörerna och PTS. Vi samarbetar med många stora installatörer som kan göra jobbet oavsett var ni befinner er. Hör av er så förmedlar vi kontakten och lösningen.
Våra produkter

Krav

Alla repeatrar för telefoni kräver enligt lag tillstånd från respektive operatör och PTS. Vi använder oss enbart av utrustning som är godtagbar av operatörerna och PTS, och hjälper gärna till med ansökan om tillstånd.

Men se upp...

Dålig mobiltäckning är ett stort problem idag. Så stort att det finns lycksökare som säljer "billiga" lösningar. Dessa består ofta av utrustning som inte alls uppfyller operatörernas och PTS krav. Ofta fungerar de också ganska dåligt. Gör dig själv om dina mobilgrannar en tjänst och välj en bra lösning istället. Något som fungerar.