Låt oss hjälpa dig

Vi servar och lagar det som gått sönder. Våra produkter som i slutänden säljs till privatpersoner har alltid minst 2 års garanti.

Service och support
Garantireparationer

Vi utför garantirepearationer på all utrustning som köpts av oss eller våra återförsäljare. För märkena Yaesu och Standard Horizon åtar vi oss dessutom garantireparationer för utrustning från vissa inköpsställe inom Europa, dock endast CE-märkt utrustning. Observera att en hanteringsavgift tas ut på garantireparationer som inte sålts genom oss eller via våra återförsäljare. Kontakta oss för att få ett RMA-nummer innan du returnerar något, så skickar vi en fraktsedel. Vi kan tyvärr inte lösa ut eller hämta varor som skickats på annat sätt.

Övriga reparationer
Vi lagar även all utrustning av våra fabrikat efter garantitiden gått ut. Är du osäker om det är värt att reparera så be om kostnadsförslag, vilket kostar 800 kr inkl moms. Denna avgift avgår självklart om du godtar reparationen. Eventuella frakter till och från oss tillkommer.

Reservdelshantering
Vi tillhandahåller reservdelar i den mån det finns och är möjligt för oss. Vi säljer normalt endast reservdelar till återförsäljare. Vid beställning var vänlig att uppge serienummer samt modellbetckning på radio eftersom komponenter kan skilja mellan olika versioner av samma radio. Uppge också följande information: antal, Yaesu reservdelsnummer, typ av komponent för varje komponent du vill beställa. En minimiavgift på 300 kr inkl moms gäller för mindre ordrar. Fraktkostnad tillkommer.