Vi hjälper dig

Utställningsrummet i våra lokaler i Karlstad. Välkommen in för att prata lösningar!

Lösningar
Mobiltäckning

Dålig täckning på kontoret? Eller i nya fabrikslokeln? Oavsett var, hur eller varför så har vi lösningen för dig. Vi jobbar med professionella installatörer över hela landet, och har även kunskapen om ni behöver riktigt stora system.
Läs mer

Tetra-täckning

Vill ni bygga ut ert Tetra-nät till en rimlig kostnad? Vi har repeatrar som lätt täcker några tusen kvadratmeter extra åt er. Snabba att installera, bra pris, ofta lagervara. Vi jobbar bara med erkänt bra produkter för att garantera hög tillförlitlighet.
Läs mer

Radio på land

Letar du efter pålitliga och lättanvända handapparater för användning i din verksamhet? Har du egna kanaler på VHF-bandet eller vill använde de fria kanalerna? Du kan sluta leta. Vi har troligen det du söker. Vi erbjuder vattentäta, slagtåliga handapparater i högsta kvalitet. Vi programmerar dem åt dig enligt önskemål. Det enda du behöver göra är att trycka på knappen och tala!
Läs mer

Radio på sjön

Även om många av våra apparater riktar sig till fritidsbåtarna, så har vi även radio för yrkesbruk. Både fasta stationer och handapparater som går att använda med handskar, till exempel. Plottrar utan onödiga funktioner som visar det du vill se. Alla våra fasta stationer samt en av våra handapparater har nödanrop enligt DSC-standarden, något vi tycker att alla ute på sjön borde ha. Läs också om vår MED-certifierade radio.
Läs mer

Radio i luften

Gillar du att flyga? Det gör våra apparater också! Vare sig du flyger kommersiellt eller privat så har vi något för dig. Skärmflygare har använt våra apparater i många år, och på den kommersiella sidan har vi flera fina handapparater som gör det de ska - med glädje.
Läs mer

Radio i känsliga miljöer

I känsliga miljöer ställs ofta krav på att all utrustning måste uppfylla standardiserade säkerhetskrav. Vi har ett visst utbud även här, med samma höga kvalitet som vårt övriga sortiment. Våra handapparater uppfyller ANSI/UL913 (6:e utgåvan) för klass I, division 1, grupp A-D; klass II, grupp E-G; och klass III för farliga miljöer.
Läs mer