Funktionella, robusta, snygga! Ungefär så skulle vi vilja sammanfatta våra marina VHF transceivrar från Standard Horizon. Vi har både handapparater och stationer för fast montage, med massor av nyttiga tillbehör. Dessutom har vi mycket trevliga plottrar, både i kategorin prisvärda arbetshästar och häftigare multimediastationer med massor av finesser och senaste tekniken.

Samtliga apparater levereras från lager i Sverige, med svenska förprogrammerade kanaler och svensk bruksanvisning. Eftersom vi är auktoriserad distributör med rätt att distribuera inom hela Europa så kan vi ge dig som återförsäljare både bästa service och bästa pris.

Ladda gärna hem produktkatalogen här till höger. I den hittar du detaljerad information om alla Standard Horizons produkter.

 

 
Produkter
Handapparater

Standard Horizon har ett brett sortiment av handportabla VHF transceivrar. Alla är givetvis vattentäta, och flera av dem har innovativa funktioner som de varit först i världen med. Ex.vis har storsäljaren HX851E inbyggd GPS och nödsignalering för mycket hög säkerhet. Nya HX300E är först med USB-laddare, något som kan kännas självklart när man tänker efter.

Fasta stationer

Standard Horizons fasta stationer är också fulla av användbara funktioner och smart konstruktion. Inbyggd nödsignalering (DSC) är en själklarhet i alla modellerna, liksom en riktig grundradio med alla kanaler som ska vara där. Alla modeller kan även anslutas till kartplotter via NMEA för att hämta aktuell position. Dessutom finns det modeller med antingen inbyggd GPS eller inbyggd AIS-mottagare också.

Kartplottrar

Standard Horizons plottrar kan delas upp i två kategorier. Dels prisvärda arbetshästar som gör det de ska med bravur, och dels de lite häftigare multimediastationerna som har finesser så det räcker och blir över.

Samtliga plottrar använder sig av sjökort av typen C-MAP, som tillverkas av Jeppesen, en av världens största karttillverkare för kommersiell trafik.

Produktkatalog
Standard Horizon 2013, engelska

Ladda hem senaste produktkatalogen med specifikationer, tillbehör och detaljer för alla produkter. Engelska. Ladda hem


Nyheter
Ny handapparat HX300E

2012-12-20 En ny och innovativ handapparat i mindre format som ändå flyter. Med HX300E flyttar Standard Horizon fram positionerna ytterligare inom marina VHF-transceivrar. Den här apparaten är först på marknaden med USB-laddare, något som förenklar laddningen. Läs mer

 

 
Bildbank

HX851E

HX760E

HX400E

HX370E

HX300E

HX290E

HX280E

GX2100E

GX2000E

GX1700E

GX1600E

GX1100E

CPN1010i

CPN700i

CP500

CPF300i

CP300i

CP300

CPF180i

CP180i

CP180