Med hög kvalitet, senaste teknologier och massvis av funktionalitet så är det inte konstigt att Yaesu tillhör de marknads­ledande tillverkarna av amatör­radio­utrustning. Sortimentet är gediget och spänner från de mest avancerade kortvågs­stationerna för den allra kräsnaste användaren, till enkla och prisvärda hand­apparater för de som söker lättskötta och robusta apparater.

Go to webshop
Samtliga apparater levereras från lager i Sverige, och vissa modeller har svensk bruksanvisning.

Nedan hittar du broschyrer med detaljerad information för samtliga Yaesus produkter.

JUST NU! Cashback kampanj på utvalda modeller från Yaesu! Läs mer i webbshoppen.

Till Webbshoppen

 

 

 
Produkter
Handapparater

Yaesu har något för alla. Nästan alla modeller är vädertäta eller helt vattentäta, och tål därmed tuffa tag. Kvalitén är så pass hög att många använder apparaterna även kommersiellt, vilket får sägas vara ett bra betyg.

Mobilstationer

Yaesu har många intressanta mobilstationer. I instegssegmentet finns flera fina 2m-stationer med hög effekt, och även FT-7900E, en populär 2m/70cm-station. Går man upp ett steg finns även duo-bandare och quad-bandare som kan köras som cross-band repeater. Även kortvåggstationer finns för den som vill köra kortvåg mobilt.

Stationära

Kortvågsstationer från liten till stor. MYCKET stor. Yaesu har en kortvågsstation för nästan alla plånböcker och önskemål i sitt sortiment. Med en lång tradition av bra konstruktioner och omtyckt design ligger Yaesu verkligen i framkanten här.

Rotorer

Behöver du vrida din antenn? Yaesus rotorer är bland de pålitligaste på marknaden. Gjorda att sitta ute i väder och rusk, år efter år. De bara går.

Välj från liten till stor. Samtliga rotorer kommer med en lättmanövrerad styrbox, och de större modellerna har även datorstyrning som tillbehör.

Produktkatalog (ej kortvåg)
Yaesu, engelska

Ladda hem senaste produktkatalogen med specifikationer, tillbehör och detaljer för alla produkter. Engelska. Ladda hem


Digital Communication
Information om digitalradio, engelska

Ladda hem Yaesus guide och informationsfolder om digitalradio, som förklarar de olika teknikerna och hur Yaesu ser på det och kommer att positionera sig framåt. Engelska. Ladda hem


Nyheter
Ny kortvågsstation FTDX 3000D

2013-01-25 Yaesu levererar FTDX 3000D till Europa. Den senaste och häftigaste kortvågsstationen som fortfarande har ett överkomligt pris från Yaesu. En sann dröm för många amatörer, och spådd att sälja riktigt mycket.Läs mer


Kortvåg

FT DX 9000

FT DX 5000

FT DX 3000

FT DX 1200

(FT-950E)

FT-450E
 

Kortvåg & 50/144/430 MHz

(FT-897D)

FT-857D

FT-817ND
 
 
 

Mobilstationer digitala och multiband

FTM-400DE

(FTM-350AE)

FT-8900R

FT-8800E

FT-7900E
 
 

Mobilstationer 144 MHz

FT-2900E

FT-1900E
 
 
 
 

Handapparater digitala, tri-band & duo-band

FT1DE

VX-8DE & (VX-8GE)

(VX-7R & VX-7RB)

VX-6E

FT-60E

VX-3E
 

Handapprater 144 MHz

FT-250E

FT-270E

FT-252E
 
 
 
 

Repeater

DR-1XE
 
 
 
 
 

Rotorer

Rotoröversikt