Marinradio

  Funktionella, robusta, snygga! Ungefär så skulle vi vilja sammanfatta våra marina VHF transceivrar från Standard Horizon. Vi har både handapparater och stationer för fast montage, med massor av nyttiga tillbehör.

  Dessutom har vi mycket trevliga plottrar, både i kategorin prisvärda arbetshästar och häftigare multimediastationer med massor av finesser och senaste tekniken.

  Läs mer
  Amatörradio

  Med hög kvalitet, senaste teknologier och massvis av funktionalitet så är det inte konstigt att Yaesu tillhör de marknads­ledande tillverkarna av amatör­radio­utrustning.

  Sortimentet är gediget och spänner från de mest avancerade kortvågs­stationerna för den allra kräsnaste användaren, till enkla och prisvärda hand­apparater för de som söker lättskötta och robusta apparater.
  Läs mer

  Till Webbshoppen

  Telefonirepeatrar

  Saknar ni mobiltäckning? Våra produkter löser era problem oavsett om det gäller hemmakontoret eller varuhuset. Inget behov är för stort för oss.

  Vi levererar fungerande lösningar till professionella installatörer över hela landet. Vi täcker inte bara GSM, UMTS och LTS, utan även TETRA. Samtidigt.

  Hör av dig så hjälper vi dig igång!

  Läs mer
  Kommersiell radio

  Kvalitet, kvalitet, kvalitet! är en lämplig beskrivning av våra komm­ersiella produkter. Vi har proffs­radio att lita på för kommersiellt flyg, livräddnings­båtar och olje­platt­formar. Självklart är de certifierade inom varje område. Liksom vår suveräna jakt­radio som alla älskar, för att den helt enkelt är rätt.

  Radio bland de bästa på marknaden, som håller vad de lovar.

  Läs mer